Hadiah Anniversary Buat Si Dia

Salam,
Setiap kali hari jadi aku mesti dapat hadiah dari husband. Dah 6 tahun kami kahwin, so dah ada 6 jambak bunga ros kering tak termasuk Anniversary punya bunga ros. Terima kasih sayangku sebab selalulah ingat harijadi i dengan anniversary kita. Cuma, anniversary tahun ni ai tak nak bunga ros boleh tak? hahahaha bukan ai tak suka ros, ai suka tau cuma ai rasa macam nak benda lain. Boleh tak sayangku? Actually aku tulis ni dia tengah tidur. Datang pula idea aku nak menulis minta hadiah anniversary yang ke 7 nanti. Rasa-rasa dia baca tak? haha πŸ˜ƒ

Nampak tak tu bunga memang ada je di mana-mana

Husband ai ni romantik jugaklah orangnya. Dia tahu aku suka sangat bunga, tu je lah yang dia belikan setiap tahun. Tapi sayang, takkanlah tiap-tiap tahun ai nak dapat bunga. Ai nak jugaklah benda lain selain bunga. haha tapikan ai malulah nak minta kat u secara berterus-terang. So ai bagitahu kat sinilah ye contoh-contoh hadiah Anniversary yang you boleh bagi kat ai selain bunga. haha 😊

Rumah kita kan bakal siap tak lama lagi kan kan. Ai sebenarnya dah selak-selak dah instagram deko-deko rumah ni. Kalau boleh ai nak satu sudut dinding tu penuh dengan frame gambar kita dengan anak-anak. Contoh yang ai suka tu macam bawah ni.

kredit picture to flipkart.com

Lawa tak? Lawa kan kan. Ai suka gila sebab nampak cool je. Kita boleh letak gambar kahwin kita, gambar anak-anak masa kecik. Ololo comel je nanti ahh. Pastukan, i dah tengok dah kat mana nak customise frame gambar kita. Kat www.printcious.com ni kan, kita boleh pilih print gambar kita kat canvas, mug, cushion, puzzle, keychain, mouse pad, bag dan macam-macam lagilah. Ai nak print gambar kahwin kita kat Frame Canvas. Contohnya macam kat bawah ni. (Sekarang ni, tengah ada 30% OFF and FREE SHIPPING pembelian atas RM50 tau.) waaa.. bestnyer. Ai suka la. hahaha πŸ˜ƒ


Bawah ni Rectangle

Kalau you kering idea nak cari hadiah untuk ai kan, u boleh pergi klik sini “special gifts for her”. Kat sini kan, ada macam-macam suggestion tau untuk belikan hadiah istimewa buat yang tersayang macam ai ni. hahaha *berdarahlah hidung pembaca blog ai ni..kikiki

Ok, kedua, benda lain yang ai suka sebagai hadiah harijadi adalah Customise Printed Ceramic Tiles gambar kahwin kita. I nak letak atas meja sebagai dekorasi. waaa! Sukanya. Yang ni yang latest tau. 


Yang ni, akan letak dekat atas kayu pemegang dia. Cool sangat! Lawalah meja ai nanti. ahahaha

Selain dari itu, ai suka juga Cushion Printed dia. Kalau u print gambar kita kat cushion pun i suka. kalau banyak2 cushion lagi ai suka. U dah tak 'pelik'kan ai suka cushions banyak-banyak. U kan memahami. hahahaha *bodek bodek 

uuuui comelnya!

Yang ni kan, harga dia kan RM 39.90 je sekarang ni tau. Boleh pilih cushion warna apa yang disukai.
Ai nak pink tau kalau u nak beli yang ni, haha


Adoi.. nak tergelakk ai tau sebab kena tulis contoh hadiah anniversary yang ai suka dengan harapan you bacalah entry ai ni. 😁 

So, kalau korang pun tengah cari idea nak bagi hadiah atau door gift untuk tetamu, korang boleh contact orang printcious ni. Ataupun kalau korang nak adakan majlis harijadi dan nak kejutkan tetamu, korang boleh pilih parti photo booth untuk menggembirakan tetamu yang hadir.

“If you are looking for door gifts idea for guests, don’t forget to contact them. Or if you have any upcoming birthday party and would like to impress your guest, party photo booth is your best entertainment.”

Dalam kategori ni korang boleh customise macam-macam tau! Untuk yang nak kahwin pun boleh order secara bulk. 


Ok. Sekian. Wishlist Hadiah Anniversary Ku.

Ni birthday tahun 2018.. bunga juga πŸ˜ƒ hehehe



Comments

  1. satu je nak tanya kak, gambar first tu gmbr zaman bila tu... :p hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambar masa pre-wedding ni. haha kurus kan kan kan.. haha

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

CARA MASAK MEE KUAH PALING SEDAP BUAT BERBUKA DI BULAN PUASA

SAFI BALQIS OxyWhite | Kulit Cerah dan Berseri