Posts

Showing posts from June, 2018

Review Pullman Putrajaya Lakeside

Image
Salam, Holla semua. Pertama kali menjejakkan kaki ke Pullman Putrajaya. My friend kata tempat ni best ada pantai buatan lagi boleh lepak-lepak. Masa tu kawan ai ambil package Honeymoon Spa beli kat Groupon (now FAVE). Hujung tahun tu, kami tak ke mana pun, tidak ke luar negara tidak juga ke mana-mana di dalam negara memandangkan tahun ni eiman masuk sekolah dan kami kena set the money aside untuk yuran pendaftaran sekolah eiman dan keperluan sekolah yang lain. So, percutian sekejap ni masa cuti sabtu ahad saja. Dah dengar cerita kawan (Ariyana) tu kata seronok menginap di sini, aku pun rasa teringin nak ke sini juga. So ke sinilah kami. Excited sangat rasanya sebab lama nau tak bercuti. hahaha...  

3 Jenis SOTHYS Ampoules | Anti-Penuaan, Mencerah dan Menghidrat

Image
Salam, Holla semua, harini Nova nak bersembang sikit berkenaan satu jenama yang tidak asing lagi di Malaysia dan semakin menempa nama di hati peminat kecantikan dan perawatan kulit di sini iaitu SOTHYS. Secara ringkas mengenai jenama ini, ia ditubuhkan oleh pakar perubatan dan ahli biologi Dr. Max Hotz dan dilahirkan dari falsafah rawatan kuratif, SOTHYS mempunyai sejarah lebih 70 tahun dalam penjagaan kulit secara profesional. Dilatih dalam bidang biologi perubatan, Dr Hotz bermotivasi untuk mencari penyelesaian untuk meminimumkan penderitaan mangsa yang terbakar setelah Perang Dunia II.