Posts

Showing posts from September, 2018

BuyandShip Malaysia Servis Penghantaran dari Luar Negara

Image
Salam, Holla...Nak beli kasut dari luar negara masa SALE! Tapi tak pasti macam mana cara nak buat! Ya, ya saya faham. Anda jangan risau hahahahahaha (gelak dulu). Apa susah susah! BuyandShip Malaysia kan ada. Ye, betul. Shopping je, jangan risau risau. BuyandShip akan handle parcel korang sehingga sampai ke pintu rumah. Kedua, harga servis penghantaran luar negara yang ditawarkan oleh BuyandShip ni memang kaw kaw gua cakap lu, diantara yang termurah yang pernah gua jumpa. Alamak... gua gua pulak... ahha yer, ni betul-betul excited ni nak cerita lagi ni. Meh rapat-rapat.... meh meh

Molten atau dipndip Chocolate Cafe?

Image
Salam, Holla semua. Ya, hari ini Nova nak share dengan korang sama ada Molten atau dipndip Chocolate Cafe? Ya, dua-dua adalah Kafe Coklat yang tidak asing lagi di Malaysia. Tapi yang mana pilihan anda? Sebelum Nova bagitahu yang mana Nova suka, jom kita tengok dulu makanan yang Nova cuba kat sini. Lokasi Molten Chocolate Cafe yang ai pergi adalah di MyTown dan lokasi dipndip adalah di The Curve Damansara. Nova kenal dipndip dulu sebelum kenal Molten. Molten ni, tahu pun sebab jalan-jalan dengan ariyana dekat MyTown. Ok gambar bawah ni gambar Cafe Molten.

Borong Beli Kurma Mariami, Ajwa Dengan Harga Murah

Image
Salam, Holla, 2 tahun lepas Nova diperkenalkan oleh kawan, lokasi untuk membeli Kurma Gred Bagus dengan harga Wow! Kalau beli secara borong memang lebih menguntungkan sangat. Tahun-tahun lepas kami nak buat projek jualan kurma dan agihan kurma pada rakan-rakan sekerja, so kena beli di tempat yang jual borong dan murah la kan. Mahnaz ler lokasi yang dituju. Selama ni aku tak tahupun dengan kewujudan Mahnaz ni. Yerla, buat apa nak beli kurma borong sebab selalu beli kat pasaraya dah cukup. So.. buat mereka yang ada projek nak jual ke nak buat sedekah ke, bolehla cari kurma harga wow kat Mahnaz. Banyak cawangan Mahnaz ni rupanya...