Posts

Showing posts from November, 2018

Review : ALTHEA Milk Peel Cream Mask

Image
Salam, Holla semua. Memperkenalkan ALTHEA Milk Peel Cream Mask yang panas di pasaran. Produk terbaru dari ALTHEA Korea. Siapa suka pakai Mask kita sepp sikit, kita geng. Milk Peel Cream Mask ni dalam botol. Kandungannya 50 ml, i tell you very the jimat. Harga hanya RM 36.00 sahaja. Kalau pandai bajet boleh tahan 4 bulan ke atas. Kalau kerap pakai at least 3 bulan boleh pakai. Kenapa jimat? Sebab, dia cream mask, dia pekat dan dengan dua pam sahaja dah boleh cover satu muka.... malah.. (baca seterusnya..) →

Puting Baby & Botol Susu Premium di Kimberlybabystore

Image
Salam, Holla semua. Sebagai seorang mak, kita mesti mahu yang terbaik untuk anak. Tambah-tambah yang baru sahaja menimang cahaya mata. Masih banyak kena belajar untuk menjaga dan memberi keperluan yang secukupnya untuk anak tersayang. Ya, ai dulu pun macam tu juga. Kalau boleh nak dapatkan semua yang terbaik untuk Eiman, dari barangan seperti botol susu, puting, selimut, baju, napkin sampailah pengasuh. Semua nak tip top kalau boleh. Kan kan.. Tapi tak ada garis panduan yang sempurna untuk mendidik anak ni, takda senarai keperluan lengkap juga yang boleh disesuaikan dengan semua orang. Tapi yang pastinya, sebagai parents, kita memang nak dapatkan yang terbaiklah kan. So, untuk itu, Nova nak kongsi dengan korang semua satu online shope; Kimberlybabystore yang membawa masuk produk-produk premium dari US Baby, Taiwan. Jom baca selanjutnya yang mana yang dikatakan produk premium tu...

Hansaegee Nature dan Website Shopping Online

Image
Salam, Holla semua. Pernah dengar Hansaegee Nature? Jenama ini dah masuk tahun yang ke 7 sejak ditubuhkan pada 2011. Hansaegee Nature adalah jenama penjagaan kulit yang berpangkalan di Malaysia dan produk-produknya dibuat Original di Korea. Produk keluaran Hansaegee Nature adalah produk penjagaan kulit yang berkualiti tinggi dan Original diimport dari Korea. Kalau nak tahu, semua bahan yang terkandung di dalan produk mereka, diluluskan secara sah dan selamat digunakan. So tak perlu was-was. Matlamat mereka adalah untuk menyediakan produk yang berkualiti dan selamat untuk digunakan oleh semua. 😃
Ye, itu Pencuci Muka Aloe AC Clean Bubble Cleanser kegemaran saya! 😊