Posts

Showing posts from March, 2019

Pengambilan Kolagen Project B Hydrolyzed Biomarine Collagen Peptide 5,000mg dan Natural Fruit Booster

Image
Salam, Apa khabar semua. Hari ini genap 2 bulan Nova mengamalkan pengambilan kolagen setiap hari. Sama ada Nova masukkan ke dalam Oat pada sebelah pagi atau Nova letakkan ke dalam kopi atau  minuman coklat pada sebelah petang. Kolagen ini berbentuk serbuk halus dan sangat mudah larut. Kolagen yang dimaksudkan adalah Project B Hydrolyzed Biomarine Collagen Peptide 5,000mg. Kenapa Nova memilih Project B? Kerana B untuk Bare
"The only company that shares their product development progress" "Satu-satunya syarikat yang berkongsi langkah pembuatan produk mereka"

SnoWalk i-City Themepark Main Salji

Image
Salam, Wah.. seronok sangat cuti sekolah tempoh hari. Memandangkan pakcik dan makcik Nova datang ke rumah, Nova cadangkan pergi ke i-City. Nova tak pernah jejak kaki di i-City ni. Selalu dengar orang cakap je i-City ni banyak lampu-lampu. Lain-lain tak berapa sure. So, ai pun Google la kan, apa yang menarik sangat kat i-City ni. Wah! Ada SnoWalk rupanya. Macam best je. Banyak rupanya aktiviti yang ada di i-City ni. Ok jomlah ke SnoWalk tu, teringin juga nak merasa main salji. hehehe.. 
Harga tiket boleh tengok di sini : https://iticket.i-city.my/pages/ticket-pricing

High Teas di TWG Tea Pavilion KL

Image
Salam, Apa khabar. Lama tak tulis blog. Busy sikit lately. Anyway nak kongsi dengan korang some info pasal TWG Tea ni. First time masuk TWG Tea dengan kawan-kawan office tahun ni, 2019. Ariyana la yang ajak, nak cuba katanya. Kitorang Onnz je. Lokasi adalah TWG Tea Pavilion KL. 
Alamat : Pavilion Kuala Lumpur,  Level 2 Lot P2.16.00 & 2.34.01,  168, Jalan Bukit Bintang, Bukit Bintang,  55100 Kuala Lumpur
Gambar tak sharp sbb aku ambik kat IG aku, guna snipping tool. Hahaha pemalas nak cari dlm phone. hahahahahha