CPUV (COST-PER-UNIQUE-VISIT) CAMPAIGNS YANG MENCANAK-CANAK

By Nova Leeza - Wednesday, October 08, 2014

Salam,
hye.. tadi saja je usha CPUV kat Nuffnang, erm... baru je lepas Cash Out 30 haribulan lepas. Dapatla sikit pendapatan untuk buat belanja suka-suka. Terbeliak mata tengok CPUV kemain berjela panjang kat Blog ai tu. Betul ke betul ke? sampai gosok-gosok mata.. sebab selalunya satu dua tiga ke.. ni sekali dia bagi 12 sekali On Going... harap melekat lama-lama sikit. Oleh itu, saya akan rajin menaip blog selepas ini. Hahaha.. Motip sangat!

Depa kata ada isu disebalik kemasyukan CPUV ni.. erm.. ok kita tunggu dan lihat sahaja perkembangannya. Betul kah??


tu je nak share.. haha...sekian.

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments

Perhatian

Semua maklumat yang terkandung di blog ini adalah untuk tujuan perkongsian maklumat mengikut pandangan penulis blog Nova Leeza sahaja. Jika maklumat yang disampaikan tidak tepat, silap atau tidak sempurna, penulis tidak akan bertanggungjawab terhadapnya. Penulis juga tidak mampu untuk memenuhi setiap keperluan pandangan setiap pembaca blog ini. Penulis blog ini juga tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerugian, kecederaan, atau tuntutan ganti rugi dari kandungan atau gambaran pada maklumat di blog ini. Terma dan syarat ini adalah tertakluk kepada perubahan pada bila-bila masa tanpa notis pemberitahuan.