Eiman OOTD - Gambar Kanak-kanak Yang Mummy Paling Suka

By Nova Leeza - Tuesday, July 14, 2015

Salam,
Hola, harini Nova nak berkongsi gambar-gambar Eiman yang paling ku sukai sepanjang setengah tahun ini. Bermula bulan Januari hingga Jun. Huh! Penat jugak nak buat pemilihan. So apa lagi jom cuci-cuci mata. Kot-kot ada yang berkenan nak buat model baju kanak-kanak ke kan. Contact detail ada kat sebelah tu. hahahaha

Januari - di Petting Zoo

Januari - di Sourvenir Shop Petting Zoo

Januari - Percutian ke Johor

Januari - Jump Street

Februari - bermain dengan arnab

Februari - excited main musical instrument

Februari - Kenduri Tokcu Man

Mac - i-Kids Club di KLCC

April - Main ball dengan Daddy

April - Makan di Korean Restaurant, Ampang

April - main air di kolam renang, balik terus demam

Mei - balik kampung Mummy

Mei - Main belon di Proton City

Mei - excited dengan escavator, mummy bawak tengok real punya

Mei - School B katanya (dalam cerita Robocar Poli) 

Jun - bercuti ke Penang

Jun - Penang Interactive Museum

Jun - Penang Interactive Museum

Jun - galak bermain game sambil mulut menjuih

Jun - rambut dah panjang kasi potong

Haha.. banyak giler gambar. Suka suka suka! Ni pun dah tapis banyak. cuma Mac je sikit, sebab masatu aku tengah kesakitan akibat cabutan gigi geraham bongsu. Anyway, semua gambar ini akan menjadi kenangan manis buat mummy and daddy. Pastu kalau eiman dah besar bolehla tengok balik gambar eiman masa umur 2 tahun. 

Ok. Itu je nak share harini. 

Sekian.

Thanks for coming ya!

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments

Perhatian

Semua maklumat yang terkandung di blog ini adalah untuk tujuan perkongsian maklumat mengikut pandangan penulis blog Nova Leeza sahaja. Jika maklumat yang disampaikan tidak tepat, silap atau tidak sempurna, penulis tidak akan bertanggungjawab terhadapnya. Penulis juga tidak mampu untuk memenuhi setiap keperluan pandangan setiap pembaca blog ini. Penulis blog ini juga tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerugian, kecederaan, atau tuntutan ganti rugi dari kandungan atau gambaran pada maklumat di blog ini. Terma dan syarat ini adalah tertakluk kepada perubahan pada bila-bila masa tanpa notis pemberitahuan.