Tuesday, 28 October 2014

FAMILY DAY - PANTAI CHERATING PAHANG (PART 2)

UPDATED on 29 Oktober 2014, Wednesday

Salam,
Hye, harini aku nak sambung cerita family day part 2. Pagi ni kami bangun awal bersarapan dan bersiap sedia ke pantai untuk bersenam dan acara sukaneka. Ahh... bestnya, saya suka suka suka suka suka suka neka! hihi Aktiviti harini di tepi pantai. Persediaan alatan  sukaneka pun telah disediakan oleh urusetia... tapi sementara menunggu kehadiran semua orang kami sekeluarga sempat berjalan di tepi pantai...











kih kih kih....

Setelah membatalkan niat bermain air, kami menuju ke tapak sukaneka.

Riz, Rayyan dan Eiman sambil diperhatikan Ima



Diantara rakan-rakan yang telah siap sedia untuk bersenam


Yey!! dan Acara bersenam pun bermula!

Diketuai oleh Farid, Syaiful dan Shahrul
Sumpah diorang ni lawak giler!!!

Video bersenam yang lawak sangat dari diorang ni

Rakan sekerja ku yang memeriahkan hari keluarga kami pada kali ini



Setelah acara bersenam selesai... kami diagihkan mengikut kumpulan.
Sukaneka pertama adalah Ujian Fokus - Mana Darat Mana Air!
3 peserta yang masih bertahan adalah Anis, Reen dan As

Fokus sangat ni!

Manakala, di satu sudut di tepi pantai...
Anak-anak sibuk bermain pasir!

Termasukla Eiman

Permainan ni semua Mysarah yang punya. Thank You darling sebab bagi kongsi dengan kawan-kawan yang lain. Mysarah yang rambut kerinting tu.

Begitu asyik bermain


Sambil diperhatikan oleh ibu bapa




nampaknya sukaneka yang kedua telah dimulakan, dibelakang sana...

Amboi amboi.. seronok sangat Aihh!!! berpeluh-peluh!

Gambar Reen dan Ammar



Acara sukaneka kedua adalah sambut belon jangan kasi pecah!


Suamiku pulak masuk bergandingan dengan Shahrul, turn aku jaga anak.

"Nah sambut!"
Agaknya itula yang dicakapkan oleh Bos aku pada isterinya.


Setelah tamat game kedua, game ketiga adalah isi air dalam botol.
Acara keempat adalah lepasi badan melalui gelung secara berkumpulan.

Matahari pulak telah tegak tinggi di atas kepala.
Nampaknya, anak aku pun dan berpeluh-peluh muka kemerahan menahan panas.

Aku tak dapat nak join lebih lama, aku angkat eiman untuk pulang ke bilik.
Suami aku sahaja yang meneruskan permainan hingga tamat.
Good luck buat team ku! Team kedua!

Malam ni, ada dinner, cabutan bertuah dan acara karaoke. 
Siapakah yang berjaya menggondol hadiah pertama bagi sukaneka??
Stay tune ya!
Part 3 akan muncul tidak lama lagi.

Sekian. Thank you guys for reading!


-------------------------------UPDATED on 29 Oktober 2014, Wednesday
Salam,
Wehu... dapat gambar baru dari F.A,

Meh nak update gambar kasi tempek sini banyak-banyak.

Riz dan Rayyan

Annis, F.A dan Fharah

 Shelly, Fharah dan F.A looking gorgeous

Berkumpul

Riz dan bola sepak

Aktiviti bersenam

 8 lagi!!...

Bos dan isterinya

Baby tu anak Kamarul

 Game Darat vs Air

Siapa tak fokus dia keluar

 Tapa, As dan Reen



Annis, Shelly, Kak Biha dan Shahrul adalah Team mate i, Group 2

Jelly agaknya ni

Bersedia untuk isi air dalam botol

Air laut tu....

Berlari seperti terbang....


Husband F.A isi air dalam botol

Chadeq mengisi air dalam botol

Tekun dan serius betul!

Ok.. ni bos ai

Isi bos jangan tak isi

 Siapakah pemenangnya...

Bergambar bersama

Game ketiga, baling dan sambut belon air

Game keempat.. tiru gaya kambing

Hahahha.... tipu je

hahaha... thank you F.A
Banyak gambar best dari camera F.A

Hope you all enjoy update gambar ni.